Agora

Xorde un novo espazo chamado Agora no que os protagonistas serán os oficios alimentarios e os artesáns, que ofrecerán sesións de 40 minutos, que. do mesmo xeito que os talleres, inclúen degustación e precisan inscrición. Os protagonistas desta volta serán o pan, o queixo, a chacinaría, o mar ou a coctelaría.

O Fórum contará con auténticos panadeiros que nos descubrirán os segredos do pan tradicional galego, queixeiros artesáns que proporán un percorrido por diferentes formatos do queixo explorando a súa tradición e a súa evolución, tamén se han descubrir as mellores conservas, ademais da revolución na chacinaría ou a coctelaría.

11.00 - 11.40
Domingo 12.03.2017

Presenta Jorge Guitián

​A vangarda do queixo galego
Agora
12.00 - 12.40
Domingo 12.03.2017
Agaba
Creatividade cocteleira, combinacións inéditas
Agora
13.00 - 13.40
Domingo 12.03.2017
O sumiller como distribuidor de viños
Agora
18.00 - 19.45
Domingo 12.03.2017
11:00 - 11.40
Luns 13.03.2017

Presenta Jorge Guitián

Anchoas de ANACO e Mariscos Comesaña​
Agora
12.00 - 12.40
Luns 13.03.2017

Presenta Jorge Guitián

A revolución da chacinaría 
Agora
13.00 - 13.40
Luns 13.03.2017
​O sumiller en hostelería
Agora
11.00 - 11.40
Martes 14.03.2017

Presenta Jorge Guitián

Dous tops do pan tradicional galego
Agora
12.00 - 12.40
Martes 14.03.2017

Presenta Jorge Guitián

Jesús Armenteros (sidrero), Germán García y Pascual Fernández (queseros)
Agora
13.00 - 13.40
Martes 14.03.2017
O sumiller na bodega
Agora

Los talleres requieren previa inscripción.

Actividades de los expositores.