Fórum Doce 

Especialización xa consolidada do Fórum que ofrece sesións a cargo de especialistas da pastelaría e máis da cociña de sobremesas.

A aposta de Fórum Gastronómico desde 1999 permitiu que o Fórum Doce sexa referencia e punto de encontro entre profesionais do sector.

Polas nosas salas pasaron os mellores profesionais deste eido.

11.30 - 12.30
Domingo 12.03.2017

Presenta Belén Parra

Pastisseria Canal, Barcelona
O croissant perfecto​
Obradoiro 1
10.30 - 11.30
Martes 14.03.2017

Presenta Belén Parra

Eclectic. Lar gastronómico, A Coruña
Sobremesas e territorio 
Obradoiro 1
12.00 - 13.00
Martes 14.03.2017

Presenta Belén Parra

Doriel, Culleredo
A nova pastelería galega
Obradoiro 1

Los talleres requieren previa inscripción.

Actividades de los expositores.