Ficha técnica

 

Sector: Enogastronómico // Equipamiento
Sede: ExpoCoruña
Fechas: Domingo 12 a martes 14 marzo de 2017
Horario: 10:00 a 20:00
Periodicidad:  Bienal
Actividades: Sesións de cociña con degustación, catas, maridaxes, presentacións de produto, sesións temáticas con expertos e especialistas da cociña, premios…
Perfil do expositor:

Produtores e fabricantes de alimentos e bebidas, distribuidores e empresas do sector foodservice, publicacións gastronómicas, entidades, institucións, empresas de servizos, equipamento e maquinaria para hostalería, enxoval, téxtil, entre outros.

Perfil do visitante:

Público profesional: distribuidores, responsables de compra do sector foodservice, empresarios de restauración e industria agroalimentaria, administracións e asociacións, centros de formación, cociñeiros, enólogos, tendas especializadas, xornalistas e críticos gastronómicos, entre outros. Público gourmet.

 

 

 

INFORMACIÓN FÓRUM CORUÑA

T 93 883 30 45 / T 981 59 23 33 info@forumcoruna.com

Del 12 al 14 de marzo inscripciones presenciales en la entrada del recinto