Luns

10.30 - 11.30
Luns 13.03.2017

Presenta Soledad Felloza

Culler de Pau, O Grove
​Sensibilidade e compromiso no mundo das algas. Compañeiros no camiño
Obradoiro 1
11.00 - 12.00
Luns 13.03.2017

Presenta Carlos Maribona

Alma, Lisboa
A cociña contemporánea portuguesa
Auditorio
11.00 - 12.00
Luns 13.03.2017
Servino
Variedades  ancestrais minoritarias de Galicia
Obradoiro 2
11:00 - 11.40
Luns 13.03.2017

Presenta Jorge Guitián

Anchoas de ANACO e Mariscos Comesaña​
Agora
12.00 - 13.00
Luns 13.03.2017

Presenta Fernando Huidobro

Trivio, Cuenca
Cociña vexetal de secaño, as fermentacións
Obradoiro 1
12.00 - 12.40
Luns 13.03.2017

Presenta Jorge Guitián

A revolución da chacinaría 
Agora
13.00 - 14.00
Luns 13.03.2017
Cocina creativa, práctica y sen complexos
Auditorio
12.30 - 14.00
Luns 13.03.2017
El Celler de Can Roca, Girona
Albariño vs. Riesling
Auditorio 2
13.00 - 13.40
Luns 13.03.2017
​O sumiller en hostelería
Agora
13.30 - 14.30
Luns 13.03.2017

Presenta Manuel Gago

El Invernadero de Rodrigo de la Calle, Collado Mediano, Madrid
Alta cociña verde, a cociña de El Invernadero
Obradoiro 1
16.15 - 17.15
Luns 13.03.2017

Presenta Soledad Felloza, Carlos Blanco

Deconstruyendo Nove
Auditorio
15.45 - 16.00
Luns 13.03.2017
Premios Picadillo
Auditorio
16:00 - 17:15
Luns 13.03.2017

Presenta Manuel Gago

Descubrindo a excelencia da carne de vacún: a maduración
Obradoiro 1
17.45 - 19.00
Luns 13.03.2017

Presenta Mikel Zeberio

Descubrindo a excelencia da carne de vacún: a grella
Obradoiro 1
18.00 - 19.00
Luns 13.03.2017

Presenta Carlos Maribona

Aponiente, El Puerto de Sta María
Novos camiños de Aponiente
Auditorio

Los talleres requieren previa inscripción.

Actividades de los expositores.