Martes

10.30 - 11.30
Martes 14.03.2017

Presenta Belén Parra

Eclectic. Lar gastronómico, A Coruña
Sobremesas e territorio 
Obradoiro 1
11.00
Martes 14.03.2017

Presenta Pablo Portabales

As Garzas, Malpica
 Nova Cociña Gallega
Auditorio
11.00 - 11.40
Martes 14.03.2017

Presenta Jorge Guitián

Dous tops do pan tradicional galego
Agora
11.30
Martes 14.03.2017

Presenta Pablo Portabales

Barrabasada, Vigo
 Nova Cociña Gallega
Auditorio
12.00
Martes 14.03.2017

Presenta Pablo Portabales

Abastos 2.0, Santiago
 Nova Cociña Gallega
Auditorio
12.00 - 13.00
Martes 14.03.2017

Presenta Belén Parra

Doriel, Culleredo
A nova pastelería galega
Obradoiro 1
12.00 - 12.40
Martes 14.03.2017

Presenta Jorge Guitián

Jesús Armenteros (sidrero), Germán García y Pascual Fernández (queseros)
Agora
13.00 - 14.00
Martes 14.03.2017

Presenta Carlos Maribona

Loco, Lisboa
O umami portugués en alimentos curados
Auditorio
13.00 - 13.40
Martes 14.03.2017
O sumiller na bodega
Agora
11.00 - 12.30
Martes 14.03.2017
Culler de Pau - Santceloni
Cara a onde vai a sala?
Obradoiro 2
13.30 - 14.30
Martes 14.03.2017

Presenta Manuel Gago

Casa Solla, San Salvador de Poio - Artesáns da Pesca
Da importancia do sacrificio no pescado fresco
Obradoiro 1
16.00 - 17.00
Martes 14.03.2017

Presenta Eufrasio Sánchez

Casa Gerardo, Prendes, Asturias
Cociña contemporánea
Auditorio
16.00 - 17.15
Martes 14.03.2017

Presenta Jorge Guitián

Sacrificio, despece, maduración e filosofía nipoa
Obradoiro 1
17.30 - 18.30
Martes 14.03.2017

Presenta Eufrasio Sánchez

Casa Marcial, Parres-Arriondas
En todos os sentidos
Auditorio
17.45 - 19.00
Martes 14.03.2017

Presenta Jorge Guitián

Sacha Hormaechea (Botillería y fogón Sacha, Madrid) y Víctor Bossecker (Princesa Yaiza, Lanzarote)
Obradoiro 1
19.00 - 19.40
Martes 14.03.2017

Presenta Soledad Felloza

Alborada, A Coruña
Tempo e identidade​
Auditorio

Los talleres requieren previa inscripción.

Actividades de los expositores.