Entrada: 10€/día. Pack entrada 3 días: 15€ (só por compras anticipadas). Acceso ao recinto feiral e ás actividades do Auditorio. Os menores de idade acompañados por un adulto non pagan entrada.

Obradoiros: 20€. Con degustación. Require previa inscrición.

Ágora: 13€. Con degustación. Require previa inscrición.

 

NOTAS:

A partires da segunda actividade adquirida, aplicarase un desconto de 5 euros por sesión a excepción da primeira.

A compra anticipada dunha actividade ou máis inclúe unha única entrada ao recinto válida para os días das actividades adquiridas. A compra de sesións deberase facer de xeito individualizado para que cada persoa poida recibir a súa propia entrada.

Prégase máxima puntualidade para o correcto desenvolvemento das actividades. A organización resérvase o dereito a negar a entrada a unha actividade unha vez empezada.

Non se permiten cambios de actividades unha vez adquiridas.

 

Descarga el programa en PDF

Compra de entradas

Entrada General - 1 día

Entrada válida para un día

La entrada permite el acceso al recinto ferial y a las actividades del Auditorio. Los menores de edad no pagan entrada acompañados por un adulto. La inscripción a una actividad o más incluye una única entrada al recinto.

PVP   10,00
Compra de entradas

Entrada General - 3 días

Entrada válida para 3 DÍAS

La entrada permite el acceso al recinto ferial y a las actividades del Auditorio. Los menores de edad no pagan entrada acompañados por un adulto. La inscripción a una actividad o más incluye una única entrada al recinto.

PVP   15,00
11.00
Domingo 12.03.2017

Nova Cociña Galega: Alberto Cruz

Landua, Dumbría

Seis cociñeiros con talento mirando cara ao futuro

Auditorio
11.30
Domingo 12.03.2017

Nova Cociña Galega: Carlos Javier González

Merenzao, Lugo

Seis cociñeiros con talento mirando cara ao futuro

Auditorio
11:00 - 12:00
Domingo 12.03.2017

Pepe Ferrer

Embajador de los Vinos de Jerez

Xerez e a crianza biolóxica, o espazo e o tempo​

Obradoiro 2
PVP   20,00
11.00 - 11.40
Domingo 12.03.2017

Oficios do queixo: Carlos Reija, Airas Moniz Lácteos, Alejandro Montes

A vangarda do queixo galego

Xunto aos queixeiros de Airas Moniz e Carlos Reija e da man de Alejandro Montes, afinador e comercializador de queixos, esta sesión propón un recorrido por diferentes formatos do queixo galego explorando a súa tradición, evolución e posibilidades que ofrecen unha maduración e un afinado correcto.

Agora
PVP   13,00
12.00
Domingo 12.03.2017

Nova Cociña Galega: Diego López

La Molinera, Pontevedra

Seis cociñeiros con talento mirando cara ao futuro

Auditorio
11.30 - 12.30
Domingo 12.03.2017

Toni Vera

Pastisseria Canal, Barcelona

O croissant perfecto​

Obradoiro 1
PVP   20,00
12.00 - 12.40
Domingo 12.03.2017

Oficios do Bar: Diego Mosquera

Agaba

Creatividade cocteleira, combinacións inéditas

A coctelería é un dos oficios gastronómicos do futuro, capaz de combinar o traballo de sala e o diálogo co cliente cun traballo de corte gastronómico sobre bebidas e aromáticos capaces de sorprender e descubrirnos novas posibilidades gastronómicas. Diego Mosquera conducirá unha sesión na que a coctelería galega contemporánea guiaranos nun percorrido por aromas, sabores e combinacións inéditas. 

Agora
PVP   13,00
12.30
Domingo 12.03.2017

Nova Cociña Galega: Nacho Rodríguez

Gastromanía, Palmeira

Seis cociñeiros con talento mirando cara ao futuro

Auditorio
13.00
Domingo 12.03.2017

Nova Cociña Galega: Alén Tarrio, Antonio de Haro Baylon

Pazo de Altamira, Santiago

Seis cociñeiros con talento mirando cara ao futuro

Auditorio
13.00 - 13.40
Domingo 12.03.2017

Xoán Cannas, Isa Lozano, Marcos Do Casal

O sumiller como distribuidor de viños

Xoán Cannas (Instituto Galego do Viño), Isa Lozano (Vinissi) e Marcos Do Casal (Casal de Armán)

Agora
PVP   13,00
13.30
Domingo 12.03.2017

Nova Cociña Galega: Alberto Lareo

Manso, Santiago

Seis cociñeiros con talento mirando cara ao futuro

Auditorio
15.30 - 17.00
Domingo 12.03.2017

Cociñeiro Novo 2017

O Fórum Gastronómica e La Voz de Galicia organizan o premio Cociñeiro Novo 2017, que recoñece o labor dos cociñeiros emerxentes. Os finalistas son Adrián Felípez (Miga, A Coruña), Carlos Pérez (Hokuto, A Coruña), Jorge Gago (A Maceta, Santiago), Dani López (Camiño do Inglés, Ferrol) e Álvaro Fuentes (Taberna Meloxeira, O Grove).

Auditorio
16.00 - 17.00
Domingo 12.03.2017

Diego Gallegos

Sollo, Fuengirola

Gastronomía fluvial, novas especies de auga doce: piraña y bagre

Brasileiro de orixe, Diego Gallegos saltou á fama como o “chef do caviar”, grazas á importancia que lle deu na súa cociña ao esturión do Guadalquivir e o seu caviar. O seu traballo ao redor doutras especies fluviais, pouco habituais na cociña, así como a súa defensa dunha acuicultura sustentable, aportan unha gran valor á súa cociña.

Obradoiro 1
PVP   20,00
1 | 2 | 3 | 4 Siguiente